چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

مهره مرموز دولت انگلیس برای پروژه نفوذ در ایران

مهره مرموز دولت انگلیس برای پروژه نفوذ در ایران دولت انگلیس در نظر دارد یک فرد دورگه انگلیسی ــ ایرانی را که سابقه فعالیت امنیتی دارد، به‌عنوان رایزن بازرگانی در ایران معرفی کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 05
کد خبر: ۵۷۷۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ شنیده‌هاحاکی از این است که دولت انگلیس قرار است فردی به‌نام مارگوت آرتور (Margot Arthur) را به‌عنوان رایزن بازرگانی به ایران معرفی و اعزام کند.

 

آرتور که مادربزرگی ایرانی دارد، از سال 2016 در میز ایران در شورای فرهنگی بریتانیا (British Council) فعالیت داشته است. او از چهره‌های شناخته‌شده ضدایرانی در عرصه فرهنگی و همچنین از طرفداران سرسخت افزایش فشارهای تحریمی بر ایران بوده است.

 

در سوابق کاری آرتور، همکاری با برخی محکومان امنیتی از جمله خانم ارس امیری به چشم می‌خورد، به همین دلیل می‌توان او را یکی از مهره‌های اصلی پروژه نفوذ در ایران دانست.

 

اولین سؤالی که با شنیدن این خبر به ذهن متبادر می‌شود این است که فردی با این سوابق فرهنگی ــ امنیتی قرار است چه نقشی را در قالب مسئولیت بعدی خود به‌عنوان رایزن بازرگانی در ایران ایفا کند.

 

این در حالی است که به‌گفته یکی از تجار فعال در عرصه بازرگانی بین ایران و انگلیس، لندن در سال‌های اخیر با تبعیت کامل از تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی آمریکا علیه ایران، عملاً تمامی مراودات اقتصادی دوجانبه را تعطیل کرده و هیچ‌گونه حمایتی از این بخش صورت نداده است. به‌گفته این تاجر که خواست نامش فاش نشود، بخش بازرگانی عملاً نیمه‌تعطیل است و تمامی تماس‌های تجار برای حل مشکلات مالی‌شان همواره بدون پاسخ می‌ماند.

 

سیاست دولت انگلیس در حوزه‌های اقتصادی در قبال ایران کاملاً مشخص بوده است و حتی شرکت‌هایی مانند خطوط هواپیمایی «بریتیش ایرویز»، با وجود صرفه اقتصادی، قبل از خروج آمریکا از برجام، پیش‌دستی و ایران را ترک کردند.

 

حال آیا این مهره مرموز دورگه انگلیسی ــ ایرانی که پیشتر در مصر، بحرین و عراق نیز حضور داشته، قرار است حلال مشکلات اقتصادی بین دو کشور باشد؟

 

دولت انگلیس طی سال‌های اخیر تلاش‌ کرده است فعالیت‌های ضدفرهنگی، ساختارشکنانه و امنیتی را در خصوص ایران با محوریت شورای فرهنگی بریتانیا انجام دهد که این امر مورد رصد و برخورد نهادهای امنیتی در ایران قرار گرفته و از حضور و فعالیت عناصر پروژه نفوذ انگلیس در ایران ممانعت به‌عمل آمده است.

 

لندن ضمن عدم پایبندی به تعهدات اقتصادی خود در برجام، صرفاً سعی کرده است از نیازهای اقتصادی کشور برای پیشبرد پروژه نفوذ و ازسرگیری فعالیت‌های ضدفرهنگی و امنیتی سوءاستفاده کند.

 

یک جستجوی ساده در اینترنت و میزان اطلاعات موجود درباره خانم آرتور در فضای مجازی، نشان می‌دهد که ماهیت فعالیت این فرد بیشتر امنیتی است. جالب است که او در قاهره به‌عنوان معلم زبان انگلیسی شورای فرهنگی بریتانیا مشغول فعالیت بود، و در تهران قرار است به‌عنوان رایزن بازرگانی معرفی شود. آرتور در زمانی که در مصر بود تلاش و برنامه‌ریزی کرد که زبان عربی و فارسی خود را تقویت کند تا آماده مأموریت‌های جدید در کشورهای منطقه شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار